22 Nisan 2014 Salı

Tavada Milfoy Gozleme







Çok piratik ve güzel bir tarif  
Milföyü her zaman fırında yaparız çıtır çıtır olur , şimdi ise tavada deneyelim , yumuşak ve lezzetli oluyor. Ve milföylerin içi hamur kalır diye düşünmeyin , gayet güzel ve pişmiş oluyor . 
Ani gelen misafirler için güzel bir sunum .......

MALZEMELER ;

İstediginiz kadar milföy 
Biraz peynir ve maydonoz 
Tavayı yağlamak için sıvıyağ


TARİF

Milföyleri buzluktan çıkaralım , biraz yumuşamasını bekleyelim . Hafifçe biraz merdaneyle açtıktan sonra , peynirli ,maydonozlu içimizi koyalım ve katlayalım. Teflon tavaya biraz sıvıyağ damlatarak  milföylerimizi alt üst ederek kısık ateşte pişirelim ...
Sıcak servis edelim 

AFİYET  OLSUNN....



           

2 yorum :

  1. Milföy hamurunu severek kullanıyorum. bu da milföylü harika bir tarif. ellerine sağlık...

    YanıtlaSil