Çok piratik ve güzel bir tarif  
Milföyü her zaman fırında yaparız çıtır çıtır olur , şimdi ise tavada deneyelim , yumuşak ve lezzetli oluyor. Ve milföylerin içi hamur kalır diye düşünmeyin , gayet güzel ve pişmiş oluyor . 
Ani gelen misafirler için güzel bir sunum .......
MALZEMELER ;
İstediginiz kadar milföy 
Biraz peynir ve maydonoz 
Tavayı yağlamak için sıvıyağ
TARİF
Milföyleri buzluktan çıkaralım , biraz yumuşamasını bekleyelim . Hafifçe biraz merdaneyle açtıktan sonra , peynirli ,maydonozlu içimizi koyalım ve katlayalım. Teflon tavaya biraz sıvıyağ damlatarak  milföylerimizi alt üst ederek kısık ateşte pişirelim ...
Sıcak servis edelim 
AFİYET  OLSUNN....
Milföy hamurunu severek kullanıyorum. bu da milföylü harika bir tarif. ellerine sağlık...
YanıtlaSilEllerinize sağlık :)
YanıtlaSil